Diner in de Glazen Ruimte

Diner in de Glazen Ruimte

In De Glazen Ruimte van Ramon Beuk ontvingen wij op 6 februari 2016 onze eerste gasten. Professionals met een link naar Suriname en het Caraïbisch gebied kregen hier een beter idee van onze doelstellingen en kregen bovendien de kans om met elkaar in gesprek te komen.

De sfeer was warm, open en enthousiast en Ramon bracht nog een verbindende factor bij ons boven door gepassioneerd te vertellen over eten. Het menu was verassend en tegelijk herkenbaar door de Caraïbische twist.

Uit de persoonlijke verhalen van Pascal Ter Borg en Stanley Menzo werd duidelijk dat eten meer doet dan een mens voeden.

 

De combinatie van juiste voeding en instelling kann van een ieder een winnaar maken!

 Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin