Lunch met een lezing van Franc Weerwind, burgemeester van Almere

Lunch met een lezing van Franc Weerwind, burgemeester van Almere

Op Zondag 29 mei 2016 waren wij te gast bij het Corendon Vitality hotel te Amsterdam waar key note speaker Franc Weerwind, burgemeester van Almere, een inpirerend betoog hield over de weg van loopbaan tot droombaan.

Dat ging uiteraard met de ups en downs, maar zijn motto is;

“ ga voor je kansen en laat je niet weerhouden door de eerste de beste tegenslag!”

Na de lunch ging de middag verder met een paneldiscussie onder leiding van Jörgen Rayman. Sylvana Simons, Shanilda Santohoki, Tanja Jadnansingh en Kenneth Abdoelhafizkhan reageerden op stellingen die allen  betrekking hadden op de vraag “success bereiken ondanks of dankzij afkomst?”

Het onderwerp hield de gemoederen flink bezig en de levendige discussie werd tot laat in de middag voortgezet onder het genot van een hapje en drankje.Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin