Nieuwjaarslunch met Dat Ding van Ons

Nieuwjaarslunch met Dat Ding van Ons

In het sfeervolle Hotel Jakarta vond op 17  februari de nieuwjaarsbijeenkomst van Dat Ding van Ons plaats. Voor deze bijeenkomst hadden 30 Caraïbische succesvolle professionals zich aangemeld. Onder het genot van een uitgebreide 4 gangenlunch werden de activiteiten voor 2019 gepresenteerd.

Op 13 april zullen Humberto Tan en Astrid Elburg hun versie van het  ‘ondanks of dankzij’ verhaal vertellen.  De Heritage tour en de wandelmars blijven vaste onderdelen van de activiteiten van DDVO. Dit jaar zal Dat Ding van Ons meer betrokken zijn bij de BAM (Black Achievement Month).  Wat nieuw is, zijn de 2 maandelijkse etentjes die bij de bestuursleden thuis zullen worden georganiseerd. In een intieme setting ontstaat er de ruimte om elkaar echt beter te leren kennen. Iets grootschaliger zijn de borrels die om de ene maand plaatsvinden. Kortom genoeg momenten om het Caraïbische netwerk met elkaar te verbinden.

Raymond Comvalius, ICT-specialist en Microsoft MVP, verzorgt een presentatie over hoe je jezelf anno 2019 het best kan wapenen tegen cybercrime. Het belangrijkste advies: Installeer een wachtwoordmanager.

Na deze zeer informatieve presentatie was er de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding door het meest duurzame hotel van Nederland. Zo duurzaam dat zelfs personeelskleding  is ontworpen vanuit recyclede stof.

Kortom deze bijeenkomst is al zeer geslaagd ervaren. Zeker aangezien zich 10 nieuwe leden zich hebben aangemeld. Ook is er bekend gemaakt dat er een mogelijkheid bestaat om je kandidaat te stellen als bestuurslid van de vereniging.

Dus beschik jij over een breed netwerk en heb je tijd, ideeën en energie om een actieve bijdrage te leveren aan “Dat Ding van Ons”. Laat het ons weten.Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin