We gaan online!

We gaan online!

Om de verbinding te houden met onze achterban starten we op 10 mei om 14:00 uur met een live stream. In de live stream gaan we professionals ontvangen die we interviewen over wat ze doen. Hoe ze daar gekomen zijn en of hun achtergrond daar een rol in heeft gespeeld. In de eerste aflevering ontvangen we de Leon Winkler en Mary-Jo de Leeuw die beiden te gast zouden zijn op het evenement dat we eind maart hebben moeten afgelasten.

Mary-Jo de Leeuw is Cybersecurity-expert en internationaal toezichthouder Mary-Jo de Leeuw of ‘Mario’ naar het gelijknamige computerspel, is van jongs af aan gefascineerd door de wereld van 0-lel en 1-nen. Zij houdt zich onder andere met het platform Internet of Toys bezig met standaardisatie en keurmerken van speelgoed dat verbonden is met het internet, vraagstukken op het snijvlak van wet- en regelgeving en privacy-issues. Daarnaast heeft zij onder andere onderzoek gedaan naar de meest gebruikte Apps en toonde daarmee aan dat veelgebruikte Apps een reĆ«el gevaar vormen zowel voor de veiligheid als de privacy.

Leon Winkler
Leon Winkler heeft als Director of International Events bij videogame powerhouse Ubisoft waarschijnlijk de #1 droombaan van de jeugd in 2020. Ubisoft, het bedrijf achter games als de Assassin’s Creed en Just Dance, is de 4de grootste gamebedrijf ter wereld. Dat succes niet vanzelf komt blijkt wel uit de bijzondere weg die Leon bewandelde voordat hij 14 jaar geleden bij UbiSoft terecht kwam.

 

Zet het evenenement alvast in je agenda

 

Bekijk hier de Live Stream (Youtube) (Facebook)Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin