Donatie computers aan het kabinet v/d president van Suriname

Donatie computers aan het kabinet v/d president van Suriname

Na de verkiezingswinst van de VHP en rond de inauguratie van President Santokhi, is ons bestuurslid Raisa Ghazi gevraagd om haar kennis in te zetten voor het organiseren en structureren van het kantoor van het kabinet van de president.

De heer Soekhlal, beleidsmedewerker op het kabinet, deed een beroep op Raisa om haar netwerk in te zetten voor de donatie van computers aangezien het nieuwe team geconfronteerd werd met een leeg kantoor.

Uiteraard is er gevolg gegeven aan dit verzoek. John Oliveira heeft via NH Media/AT 5 30 gereviseerde computers beschikbaar hebben gesteld.

Het bestuur heeft Surinam Air Cargo vervolgens bereid gevonden de verzending te sponsoren en de computers zijn binnen no-time afgeleverd. DDVO is trots een bijdrage te kunnen hebben geleverd aan de inrichting van het kantoor van het kabinet van de president.Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin