Laat Suriname ademen

DDVOxNL4SU

Laat Suriname ademen

Dat Ding van Ons heeft de handen ineen geslagen met Kwaku en andere organisaties om geld in te zamelen om de COVID-situatie in Suriname onder controle te krijgen. Je donatie is hierbij belangrijk omdat:

  • Je helpt Suriname om uit code zwart te komen zodat jouw naasten zo snel mogelijk weer volledig toegang hebben tot de maatschappij
  • Je doneert via een legitieme organisatie en weet zeker dat je geld goed besteed wordt! Namelijk via Su4Su.

Hoe doneer je?

Koop een kaartje als donatie.
Zoals je weet zijn onze livestreams altijd gratis. Omdat we dit event voor Suriname organiseren vragen we je deze keer wel een bijdrage zodat we dit kunnen doneren aan Suriname. De prijs van het event en dus de hoogte van je donatie mag je zelf bepalen.

Meld je je bedrijf aan als sponsor.
Hierdoor help je niet alleen Suriname met een gulle bijdrage, maar krijg je ook naamsbekendheid bij onze leden. Lees hier meer over de bonussen die verbonden zijn aan bedrijf sponsorship.

Bied mee in de veiling
Koop een lunch met een van onze inspirerende community leden tijdens de stream op 17 juni!

Doneer via nederlandvoorsuriname.nl via deze link

Naast je financiële bijdrage is je aanwezigheid zoals altijd ontzettend gewaardeerd. Wees er daarom bij op donderdag 17 juni, de livestream is vanaf 20:00 tot 21:00 uur op ons YouTube kanaal.

De live stream wordt gepresenteerd door Jörgen Raymann, Ivette Forster en Raisa Ghazi met actuele updates uit Suriname en diverse bijdragen uit de community.

 

N.B. In verband met de wedstrijd van het Nederlands elftal hebben we de eindtijd van de live stream aangepast naar 21:00 uur.Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin