Ondanks of Dankzij 2022 met Martin Sitalsing en Munish Ramlal

Ondanks of Dankzij 2022 met Martin Sitalsing en Munish Ramlal

Zondag 30 oktober – Pier 39 in Almere

Munish en Martin gunde ons deze middag een kijkje in hun leven op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Wij maakten kennis met professionals met hart voor hun zaak. Voor beide heren geldt, dat werken vanuit een passie bijdraagt tot de inhoud. Je wordt beter in je werk als je de betrokkenheid persoonlijk maakt.

Het feit dat Suriname bestaat uit een multiculturele samenleving, maakt dat je al vroeg kennis maakt met de verschillende culturen en dat je beter dan een ander kunt laveren. Volgens Martin is dit wat hij absoluut meeneemt als een asset. Het achtste vinkje. Sensitiviteit is een groot goed.

Munish geeft aan dat er daarnaast ook invloeden zijn van leraren en mentoren. Ook de mensen die toevalligerwijs op jouw pad komen kunnen leidend blijken te zijn.

Een hele mooi samensmelting van ondanks en dankzij, gaf richting aan hun toekomst. Maar ze kozen daarbij ook bewust voor een pad!

Wij danken Munish en Martin voor hun bijdrage en wensen hen een mooie voortzetting van hun carrière!

Dankzij hun bijdrage zijn we allemaal een stuk rijker aan kennis weer naar huis gegaan.Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin