Carriére dankzij of ondanks je afkomst

Carriére dankzij of ondanks je afkomst

  • 28 maart 2020
    11:30 am - 3:30 pm

Op zaterdag 28 maart organiseert Dat Ding van Ons het jaarlijkse evenement met als thema: Carrière dankzij of ondanks?

Voor deze editie hebben we twee gasten bereid gevonden om te presenteren over hun bijzondere carrière in de tech-industrie.

 

Mary-Jo de Leeuw

Cybersecurity-expert en internationaal toezichthouder Mary-Jo de Leeuw of ‘Mario’ naar het gelijknamige computerspel, is van jongs af aan gefascineerd door de wereld van 0-lel en 1-nen. Zij houdt zich onder andere met het platform Internet of Toys bezig met standaardisatie en keurmerken van speelgoed dat verbonden is met het internet, vraagstukken op het snijvlak van wet- en regelgeving en privacy-issues. Daarnaast heeft zij onder andere onderzoek gedaan naar de meest gebruikte Apps en toonde daarmee aan dat veelgebruikte Apps een reëel gevaar vormen zowel voor de veiligheid als de privacy.

Mary-Jo was medeoprichter van de stichting Cyberwerkplaats in Rotterdam; een plek waar jong talent (zoals schooluitvallers en fervente gamers) gratis 21e-eeuwse vaardigheden leren zoals programmeren, de ins & outs over hacken en netwerkbeveiliging.

Mary-Jo is inmiddels een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenlandgezicht en bezocht de afgelopen 3 jaar, 45 landen om haar kennis te delen. Tenslotte is zij nagenoeg elke week te horen op de Nederlandse radio. Hoe zag haar weg eruit van wieg tot aan de directietafel?

Leon Winkler

Leon Winkler heeft als Director of International Events bij videogame powerhouse Ubisoft waarschijnlijk de #1 droombaan van de jeugd in 2020. Dat dit succes niet vanzelf kwam blijkt wel uit de bijzondere weg die hij bewandelde voordat hij 14 jaar geleden bij UbiSoft terecht kwam. Al op jeugdige leeftijd was hij actief als organisator van uitverkochte “urban” evenementen en even later als televisieproducent.

Deze vliegende start resulteerde in een harde landing toen zijn programma ophield te bestaan en hij faillissement moest aanvragen. Het was de start van een lange weg met diverse obstakels waarbij Leon een universitaire opleiding wist af te ronden en nog flink moest buffelen om zijn plek te vinden.

Inmiddels geeft Leon leiding aan een team van 8 event professionals en is hij eindverantwoordelijk voor het grootste evenement in de videogame industrie, E3 in Los Angeles. Daarnaast heeft hij een initiatief opgericht ter promotie van diversiteit in de videogame industrie met de “Black Game Pros Mixer”.

 

Beide sprekers staan bekend als gepassioneerd spreker met een boeiend verhaal dat voor jong en oud informatief en motiverend kan zijn.

Na de presentaties volgt een paneldiscussie onder leiding van Jörgen Raymann en uiteraard mag de inbreng van het publiek daar niet ontbreken.

 

Na de discussie volgt een twee gangen lunch en is er tijd om kennis te maken en te netwerken met de presentatoren en de leden van ons netwerk.

 

Dit alles in de schitterende ambiance van de IJ-kantine te Amsterdam Noord.

 

Programma

11:45 Ontvangst

12:00 Presentatie  Mary-Jo de Leeuw

12:30 Presentatie Leon Winkler

13:00 Paneldiscussie o.l.v. Jörgen Raymann

13:30 Twee gangen lunch

15:300 Einde programma

 

Lokatie

Douwes zaal

Restaurant café de IJ-kantine

NDSM-kade 5

1033 PG Amsterdam

 

Early bird tot 15 maart

Eur 50,00 (early bird niet leden)

Eur 45,00 (early bird leden)

 

Vanaf 16 maart zijn de volgende prijzen van toepassing:

Eur 60,00 (niet-leden)

Eur 55,00 (leden)

 

Prijzen zijn inclusief een 2-gangen lunch en drankjes

locatie  

Telefoon locatie 020-6337162

Locatie website:

Adres
NDSM-kade 5, AmsterdamVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin