Exclusief leden event: AfternoonTea bij THE DUCHESS

Exclusief leden event: AfternoonTea bij THE DUCHESS

  • EXCLUSIEVE Afternoon Tea
    1 maart 2020
    2:00 pm - 5:00 pm

2020 is begonnen en zo ook een jaar boordevol met activiteiten waarin wij met elkaar gaan verbinden, elkaar zullen versterken en samen weer ontzettend veel plezier gaan hebben. De kick off van dit jaar is de Afternoon Tea bij THE DUCHESS in het W Hotel op 1 maart om 2 uur in de middag.

 

De Afternoon Tea bij de DUCHESS is de chique variant op de high tea. Dus zorg ervoor dat je van tevoren niet hebt gegeten en bereid je erop voor dat je na dit event je diner kan overslaan. De afternoon tea bij The Duchess is een culinair feestje. Wat al begint bij het uitzoeken van de thee. Zoveel bijzondere smaken. Om de high tea extra feestelijk te beginnen kun je een glas champagne bestellen. Daarna gaan we ons op deze middag vermaken met heerlijke cakes, hand gemaakte macarons  en warme scones.

 

We gaan ons op deze middag vermaken met heerlijke cakes, hand gemaakte macarons  en warme scones tijdens de afternoon tea. Deze middag is bestemd om elkaar weer bij te praten na de feestdagen en het nieuwe jaar samen in te luiden.

 

Dit event is enkel toegankelijk voor leden van Dat Ding van Ons. Indien je nog geen lid bent dan kun je je natuurlijk voor ons event aanmelden om dit alsnog te bewerkstelligen.

 

Dresscode: High Tea worthy

 

Datum: zondag 1 maart, 2020
Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Let op: Alleen toegang na registratie.

locatie  

Locatie website:

Adres
Spuistraat 172, Amsterdam, 1012 VT, Netherlands

Beschrijving:Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin