Spang Festival 2022

Spang Festival 2022

  • 7 mei 2022 - 30 mei 2022
    2:00 pm - 11:00 pm

Zaterdag 7 Mei is het eindelijk zover! Het gezelligste Surinaams, Caribisch festival van Nederland SPANG! “Live”!
Voor het eerst in de Nederlandse festival geschiedenis kan er gedanst worden onder een ECHT vliegtuig!!!! Zo’n unieke beleving maak je niet vaak mee en zeker niet in Nederland! Alleen de locatie is al de moeite waard om het SPANG “Live” festival te bezoeken en dan hebben het nog niet eens gehad over de line up!
Deze SPANG “Live” editie staat in het teken van live optredens van o.a. BIG MYSTERY GUEST VAN VELE NUMMER 1 HITS IN NL, Afrobros, Trafassie, La Rouge, DIQUENZA, SoulBoyz DJs, Gio, DonDuro, Stiekz, HYPE Tribe, Daims, IRI, Mike Motion, MC Marboo, MC Shorty, MC JOFFA en nog vele andere. Vele artiesten die tijdens het SPANG! Festival optreden hebben mega hits in de Nederlandse muziekindustrie maar ook internationaal hebben ze wereldhits gescoord!
Het SPANG! Festival wordt gehouden op het buitenpark van het Corendon Village Hotel waar een mega grote BOEING 747 vliegtuig van CORENDON AIRLINES staat! Wees getuige van deze WOW Experience!Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin